Sustenabilitatea capacității proiectului

Acțiunile de sustenabilitate care vin odată cu acest proiect, cuprind patru ramuri:

1. Sustenabilitate instituțională: proiectul LUNGNEX va îmbunătăți serviciile de sănătate prin utilizarea rezultatelor cercetării, dezvoltarea unei rețele de cercetare conectate la sistemul educațional și aplicații clinice, implicarea tehnologiilor de sănătate și a industriei farmaceutice.

2. Sustenabilitate la nivel de politică: îngrijirea integrată multidisciplinară a cancerului pulmonar reduce numărul de erori medicale, crește nivelul general de supraviețuire și calitatea vieții. Introducerea testelor în procedura de rutină, crește accesul la îngrijirea persoanelor defavorizate social.

3. Sustenabilitate financiară: instituțiile implicate în proiect sunt independente din punct de vedere financiar și pot acoperi activitățile operaționale viitoare în spiritul și direcțiile stabilite prin prezentul proiect.

4. Sustenabilitatea mediului: proiectul propus oferă o organizare ecologică a evenimentelor (promovarea transportului cu emisii reduse de carbon, un număr mic de materiale sub formă de hârtie etc.).

Află mai multe despre proiectul LUNGNEX