calendar-evenimente-1
 

Noiembrie 2020

D2.3.5 - Eveniment de diseminare in Iasi.

Prin aceasta activitate ne propunem sa sensibilizam si sa informam grupurile tinta, beneficiarii finali cu privire la actiunile principale ale proiectului si contributiile la realizarea unor conditii cadru imbunatatite pentru cercetarea cancerului pulmonar si progresele inovarii in regiunea transfrontaliera Romania-Moldova. La Evenimentul de diseminare din Iasi ne propunem sa implicam minimum 50 de participanti.

D3.1.3 - Ateliere in Iasi.

Pentru a evalua nevoile de baza si circuitele functionale si logice necesare in ambele laboratoare. Nevoile vor fi recunoscute si noi solutii vor fi propuse si implementate. Ne propunem sa implicam 50 de participanti pe atelier.

D3.1.4 - Ateliere in Chisinau.

Pentru a evalua nevoile de baza si circuitele functionale si logice necesare in ambele laboratoare. Nevoile vor fi recunoscute si noi solutii vor fi propuse si implementate. Ne propunem sa implicam minimum 40 de participanti pe atelier.

calendar-evenimente-2
 

Februarie 2022

D2.3.6 - Eveniment de diseminare la Chisinau

Prin aceasta activitate ne propunem sa sensibilizam si sa informam grupurile tinta, beneficiarii finali despre actiunile principale ale proiectului si contributiile la realizarea unor conditii cadru imbunatatite pentru cercetarea cancerului pulmonar si progresele inovarii in regiunea transfrontaliera Romania-Moldova. La Evenimentul de diseminare din Chisinau ne propunem sa implicam minimum 50 de participanti.

D3.7.1 - Conferinta despre cancerul pulmonar

Rezultatele proiectului vor fi prezentate la conferinta despre cancerul pulmonar organizata de LB la Iasi. Ne propunem sa implicam 50 de participanti. NIO va acredita laboratorul in conformitate cu standardul national de acreditare al laboratoarelor medicale, demonstrand astfel clinicienilor si pacientilor nivelul ridicat de incredere pe care il pot oferi testelor genetice.

D3.7.2 - Seminarul Cancerului pulmonar

Rezultatele proiectului vor fi livrate la 2 seminarii care implica 30 de participanti pe seminar (studenti, oncologi, experti in biologie moleculara). NIO va acredita laboratorul in conformitate cu standardul national de acreditare al laboratoarelor medicale, demonstrand astfel clinicienilor si pacientilor nivelul ridicat de incredere pe care il pot oferi testelor genetice.

Află mai multe despre proiectul LUNGNEX